התחייבות למחיר הטוב ביותר
2 שעות
(בערך)כרטיס דיגיטלי
אני אנדרו, נולדתי וגדלתי בבודפשט. עבדתי כשף סו בארצות הברית וכשף קו במסעדת מישלן בדרגת 2*. מאז 2012 אני מדריך קולינרי ומדריך סיורי שוק. אם אי פעם היית בשוק, ותהית מה המקומיים עושים עם כל הדברים, באילו דוכני אוכל לבקר, איפה לקנות מזכרות או רק רצית שיהיה לך חבר מקומי, הגעת למקום הנכון. בואו איתי
מה כלול
יציאה וחזרה
מסלול
מידע נוסף
מינימום: 2, מקסימום 8
מינימום: 0, מקסימום 6
LOC-o0AXGEKPN4wJ9sIG0RAn5FgG8b7Eulxc2RHPJHUyswMFLL+J70qm4jvSyh/VYgEG
נפגש בכניסה הראשית של השוק, זו שנמצאת מול במולדת בורגר קינג.
09:00
נדבר על האוכל, התרבות, וכמובן על ההונגרים, בזמן שנחקור את הבניין המהמם הזה. תראו מגוון רחב של מרכיבים עונתיים ואני אשמח להסביר מה אפשר להכין מהם. תלמדו כמה מתכונים, זיהוי מוצרים, והרבה טיפים משף מקצועי לשעבר. יהיו גם כמה טעימות פה ושם, אז אם אתם אוהבים אותי ואוהבים ארוחת בוקר, פשוט תאכלו מעט מאוד או בכלל לא. יהיו אוכל, סיפורים וצחוקים, ובזמן הזה תלמדו הרבה על תרבות האוכל, ההיסטוריה והמדינה גם כן.
בצק לחם מטוגן עמוק במקרה שלנו עם שמנת חמוצה וגבינה
בחירה של המילוי שלך (בהתבסס על המבחר הקיים) עטופה בשכבות של פילו נאפה טרי במקום.
גבינת קוטג' עם רמז ללימון מצופה בשוקולד מריר.
שוקולד מריר ממולא קוניאק ודובדבן חמוץ.
שלושה סוגים של פוגצ'ות מלוחות (גבינה, תפוח אדמה, קראקינג חזיר).